Svensk guide i Israel

Svensk guide i Israel

Shalom! Jag heter Anneli Heskeyahu, gift med Moshe, har 3 barn, är 45 år gammal och bosatt i Modiin mittemellan Tel Aviv och Jerusalem.  Jag är sedan två år tillbaka utbildad, licensierad guide och guidar här i Israel på svenska, engelska och hebreiska.  Jag är född och uppvuxen i Uppsala men en kibbutzvistelse vid 18 års ålder påverkade resten av mitt liv.

Jag har i mitt yrkesverksamma liv arbetat som lärare och när vi för snart sex år sedan flyttade ner till Israel efter en längre tid i Sverige så vill jag göra något annat med tanke på allt detta fantastiska land har att erbjuda. Jag utbildade mig då till guide vid School of Tourism Tel Aviv –Haifa University. Något av det bästa jag gjort!

Hör gärna av er om ni är i behov av guide, jag guidar enskilda som grupper.

 

Anneli

Mina kontaktuppgifter

(+972) 532 853212 mail: anneli.heskeyahu@gmail.com